Teatar Naranča poziva na on line radionice

0
Petra Vukelić i Marijana Matoković
Petra Vukelić i Marijana Matoković

Teatar Naranča poziva na on line radionice o glasu i disanju i govorenju poezije iz svog drugog ciklusa Online Narančastih radionica.

Radionica Glas i disanje održat će se 21. svibnja 16 i tada će svi polaznici dobiti informacije o konzultacijama i ostalim terminima održavanja te radionice. Svi zainteresirani mogu se javiti na email: teatar.naranca@gmail.com . Vodit će Petra Vukelić, Zagrepčanka koja je diplomirala kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završila program klasične glume na London Academy of Dramatic Art (LAMDA) u Londonu.

Radionica Govorenje poezije održat će se u ponedjeljak, 23. Svibnja, u 16 sati i tada će svi polaznici dobiti informacije o konzultacijama i ostalim terminima održavanja te radionice. Svi zainteresirani mogu se javiti na email: teatar.naranca@gmail.com.

Vodit će Marijana Matoković, akademska glumica i lutkarica, jedna od osnivačica Teatra CIRKUS Punkt. Magistrirala je glumu i lutkarstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku 2016.godine i postala je prvostupnica ekonomije poduzetništva 2011.godine. Više o svemu kao i kalendar s datumima drugih radionica možete pronaći na: www.teatarnaranca.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa