novigrad

Vikao, galamio i probušio gume na automobilu

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Umaška policija s policijskom ispostavom Buje dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Muškarca se sumnjiči da je 11. svibnja oko 21,30 sati pod utjecajem alkohola od 1,16 promila narušavao javni red i mir na parkiralištu u Ulici Svetog Antona u Novigradu, tako što je prvo vikao i galamio na 54-godišnjakinju i 35-godišnjakinju koje su pored oštećenog automobila VW Polo, pulske registracijske oznake čekale dolazak policijskih službenika.

Po dolasku policijskih službenika, muškarac je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te se oglušio na izdana upozorenja zbog čega je uz uporabu sredstva prisile doveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravo on izbušio sve četiri gume na automobilu VW Polo te se protiv njega podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega se podnosi i optužni prijedlog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA