Vrijeme je za nešto novo? Kreni s pronalaskom boljeg posla!

0
Ispred zagrebačkog Decatlona i Bauhausa (foto: Emica Elvedji/PIXSELL)
Ispred zagrebačkog Decatlona i Bauhausa (foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Samo uz dobar tim, moguće je ostvariti svaki postavljeni cilj. Upravo to je poslovni kredo New Yorkera, međunarodnog modnog lanca za mlade. New Yorker je uvijek u korak s vremenom, a poseban naglasak stavlja na dobre međuljudske odnose. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Voditelj poslovnice (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenim liderskim sposobnostima, poduzetničkog duha i radnim iskustvom u prodaji tekstila. Javi im se do 14. svibnja.

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima, te poziva da se pridružiš na radnom mjestu: Specijalist za društvene mreže (m/ž). Potrebno je posjedovati minimalno 3 godine radnog iskustva u području komunikacije i društvenih mreža te imati razvijene organizacijske i komunikativne vještine. Nude ti rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, mogućnost profesionalnog razvoja, educiranje i dodatne pogodnosti poput popusta za zaposlenike u Valamarovim objektima. Oglas ostaje aktivan do 13. svibnja.

 

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt je tvrtka koja sa sveukupno osam centara u Hrvatskoj sa više od 750 zaposlenika pruža vrhunsku uslugu kupcima, pristupajući im srdačno i stručno. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Prodavač (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za prijem kupaca, prodaju robe iz asortimana te održavanje urednosti odjela, a zauzvrat ti nude mogućnost stalnog zaposlenja, obuku, popust za zaposlenike te ugodnu radnu okolinu. Oglas ostaje aktivan do 20. svibnja.

Kreativna si osoba sa smislom za estetiku i modu? Spreman/na si na timski rad? Imaš razvijene komunikacijske i prodajne vještine? Ako si na ova pitanja odgovorio/la s velikim i nedvosmislenim DA, javi se na oglas za Prodajnog savjetnika (m/ž) u tvrtki C&A moda trgovina. Nude ti posebne edukacijske programe za uspješan početak rada u tvrtki, stimulativna primanja, dodatak za topli obrok, mogućnost napredovanja i dodatne dane godišnjeg odmora prema radnom stažu. Svoj životopis im pošalji do 20. svibnja.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, najluksuzniji mali hotel s 5 zvjezdica u Hrvatskoj, zapošljava na radnom mjestu: Konobar a'la carte (m/ž). Žele da ono što zvuči savršeno, uistinu bude savršeno, kako za njihove goste, tako i za njihove zaposlenike. Novim kolegama nude kontinuirano ulaganje u edukaciju i daljnji profesionalni razvoj, rad u sredini koja vodi računa o zadovoljstvu zaposlenika i gostiju, topli obrok i stjecanje iskustva u timu vrhunskih konobara. Prijave primaju do 19. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa