saša i alda

Pogledajte kako je bilo na vjenčanju glavnog tajnika IDS-a (foto)

0

Da vjenčanje može biti puno više od izmjene slijedova hrane i plesa, prošlog su vikenda pokazali tajnik IDS-a Saša Škrinjar i njegova odabranica Alda Bastiančić.

Svojim su uzvanicima pripremili nezaboravni doživljaj na lokaciji Nacionalnog parka Brijuni. Kako saznajemo od organizatorice vjenčanja Sare Pauli Juran, vlasnice agencije SiSi Land, na projektu se radilo punih 14 mjeseci, a u realizaciji je sudjelovalo čak 18 firmi. Prema želji mladenaca svi su dobavljači bili s područja Istarske županije.

Dan vjenčanja protekao je u vožnji brodom, vlakom, posjeti safariju, veličanstvenoj ceremoniji u brijunskoj crkvi te plesnoj zabavi u Dvorani Kastrum. Poseban trenutak dogodio se tijekom domjenka u Etnografskom muzeju, kada je među uzvanike ušetao gost iznenađenja. Talijanski saksofonist Daniele Vitale unio je novu dimenziju umjetnosti i euforije, a njegove su objave na društvenim mrežama popratili milijuni obožavatelja.

 

“Lijepo je svjedočiti ovakvoj realizaciji, pogotovo kada je vaša privatna. Istra je još jednom pokazala koliki kapacitet ima, ovoga puta u području vjenčanja. Hvala svima koji su sudjelovali.”, rekao je Škrinjar.

Među zadovoljnim uzvanicima bili su i Milada Privora, bivša ravnateljica državnog protokola predsjednika Mesića i Tuđmana i veleposlanica u Ministarstvu vanjskih poslova, predsjednik IDS-a Dalibor Paus, načelnik Općine Ližnjan Marko Ravnić i ostali uvaženi gosti iz političkih, obiteljskih i poduzetničkih krugova. Mladencima želimo sretan i dug zajednički život, a industriji vjenčanja uspješnu poslovnu budućnost! (Tekst: Nenad Čakić, foto: Studio Festival)

Najnovije vijesti