Porečke odbojkašice na primanju kod gradonačelnika Štifanića

0
Odbojkašice, trener i predsjednik kluba s gradonačelnikom Šrifanićem
Odbojkašice, trener i predsjednik kluba s gradonačelnikom Šrifanićem

Gradonačelnik Poreča Edi Štifanić primio je 10. travnja u Maloj vijećnici porečke odbojkašice i članove Odbojkaškog kluba Poreč povodom ulaska u polufinale. "Poreč je bio i uvijek će biti grad sporta, uspjeha i odličnih rezultata. Vama čestitam na pobjedi protiv Mladosti i želim vam da danas u Velikoj Gorici pobijedite igračice Azene", rekao je gradonačelnik Štifanić izrazivši veliko zadovoljstvo do sada postignutim rezultatima. Poželio im je svima dobre plasmane u narednim nastupima te svakoj djevojci poklonio crvenu ružu.

Predsjednik kluba Jadran Tintor i trener Miodragom Stojaković zahvalili su se Gradonačelniku na podršci svih ovih godina. Ukratko su opisali svoj rad i planove za budućnost te kazali kako su izuzetno ponosni na djevojke te oduševljeni njihovim entuzijazmom i marljivim pohađanjem treninga.

Gradonačelnik je na kraju izrazio veliko zadovoljstvo što Poreč ima ovako vrijedne i uspješne mlade sportašice. Obećao je potporu Grada za daljnji rad kao što je bila i do sada. Odbojkašice su gradonačelniku na kraju prijema poklonile trenerku s oznakom Odbojkaškog kluba Poreč.

Odbojkašice su gradonačelniku poklonile trenerku s oznakom kluba
Odbojkašice su gradonačelniku poklonile trenerku s oznakom kluba

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa