Poreč: Gradonačelnik održao radni sastanak s djelatnicima policijske postaje

0
Sastanak s djelatnicima PP Poreč
Sastanak s djelatnicima PP Poreč

Gradonačelnik Edi Štifanić i pročelnik UO za komunalni sustav Milan Laković, održali su 10. travnja sastanak s načelnikom Ivicom Kešinovićem i djelatnicima PP Poreč na temu  - pripreme za nadolazeću turističku sezonu.

Gradonačelnik je uvodno pozdravio sve sudionike i kazao kako je današnji sastanak zamišljen kao  osvrt i dogovor oko dvije problematike, prometovanje u gradu i poštivanje javnog reda i mira, ali i prijedloga kako bi suradnja između Grada i PP Poreč bila još bolja i kvalitetnija.

"Vjerujem u nastavak suradnje kao i u dobru i sigurnu turističku sezonu", kazao je gradonačelnik Štifanić. Zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji. Nema problema koji se ne može riješiti, kazao je načelnik Kešinović, dodavši kako će se svi eventualni budući problemi rješavati odmah na početku.

Teme sastanka bile su obavljanje organizirane, nelegalne prodaje na javnim površinama grada Poreča, reproduciranje glazbe preko granice dozvoljene jačine buke te ostala problematika komunalnog redarstva. Grad Poreč i PP Poreč uložiti će maksimalan napor kako bi sigurnost i komunalni red bila na zavidnom nivou.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 09.08.2020.

SVETI PETAR U ŠUMI, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/ICA

Do: 10.08.2020.

KATORO-CATORO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.08.2020.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/CA U KUHINJI

Do: 10.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA