Umag Floria

Stiže nam umaški Sajam cvijeća. Ovoga puta na novoj lokaciji

0
S prošlogodišnje manifestacije
S prošlogodišnje manifestacije

Proljeće u Umagu idealan je period za tradicionalan Sajam cvijeća koji nam se vraća nakon trogodišnje pauze, i to od 22. do 24. travnja. Dvadeset treće izdanje ove cvjetne manifestacije odvijat će se na novoj lokaciji, u samom srcu grada, na Trgu slobode, najavili su iz Grada Umaga.

Komunela nam je ove godine pripremila Sajam sa širokim i šarolikim asortimanom cvjetnica, lončanica, aromatičnog i ukrasnog bilja, voća, gljiva, a obogaćen raznovrsnom ponudom autohtonih tradicionalnih plodova, kao i prekrasnih ručnih radova. Od petka do nedjelje, od 8 do 20 sati, moći će se posjetiti Sajam te uživati u bogatoj ponudi, kao i izvršiti kupovinu. Ukupno će 12 izlagača napuniti Trg slobode, a stižu nam iz cijele Hrvatske. Riječ je o dugogodišnjim izlagačima na umaškom Sajmu cvijeća, a koji se uvijek drage volje vraćaju u Umag.

Zahvaljujući ovom prekrasnom sajmu, koji predstavlja svojevrsnu uvertiru u nadolazeći mjesec grada Umaga uz niz kulturno-zabavnih manifestacija, privlače se simpatije sve većeg broja posjetitelja koji se Umagu vraćaju ne bi li ponovno doživjeli čari umaške travanjske cvjetne priče.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa