Zrinko Kajfeš kadidat za gradonačelnika: Pulu možemo samo zajedno promijeniti!

0
Zrinko Kajfeš HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Pule
Zrinko Kajfeš HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Pule

"Nadam se i pozivam ostale kandidate da se odgovorno i s dostojanstvom ponašaju u predizbornoj kampanji, pozivam sve kandidate da vode pozitivnu kampanju, da nude svoje vizije i svoje projekte, odnosno da se apsolutno klone prljave kampanje", naglasio je Zrinko Kajfeš, 8. travnja, prilikom isticanja svoje kandidature za gradonačelnika Pule.

Kajfeš se prilikom predstavljanja zahvalio članovima pulskog Gradskog odbora HDZ-a, na ukazanoj časti kandidaturom za gradonačelnika, čime su ga, kaže, ujedno obavezali na odgovornost prema svim građanima Pule.

"Drage moje Puležanke i Puležani, znam da želite urednu, čistu Pulu, da želite Pulu s primjereno uređenom rivom, zaobilaznicom, gradskim plažama. Znam da želite Pulu koja ima sadržaje koji će dati dodatne mogućnosti za vašu djecu i unuke. Znam da želite Pulu na koju ćemo svi biti ponosni. Popis svega onoga što je obećano, a nije ostvareno je predugačak da bi ga sada ovdje spominjali od bolnice pa do domova za starije i nemoćne osobe. Kako bi sve to što zajedno želimo ostvarili, gradu Puli, ste potrebni Vi.  Puli je potrebna  Vaša snaga, Vaša želja za promjenama, potrebna je Vaša energija. Bez Vaše snage, volje, bez Vaše energije, bez Vašeg znanja, Pula će ostati ne usnula nego zatočena ljepotica. Znam da želite promijeniti Pulu na bolje kao i ja, a Pulu možemo samo zajedno promijeniti, jer bez Vas nitko nema šanse mijenjati Pulu", kazao je Kajfeš u svojoj poruci biračima tražeći povjerenje.

Kajfeš: Jedini kriterij koji će nas voditi biti znanje i kompetencije, a stranačke i političke preference

"Ako treba razgovarati, razgovarat ću, ako treba uvjeravati, uvjeravat ću, ako se treba boriti, borit ću se svim dozvoljenim sredstvima, ako treba vikati, vikat ću, sve moramo poduzeti kako bi se Puležani trgnuli i preuzeli odgovornost za grad", odlučan je Kajfeš.

Prestavljajući strategiju razvoja Pule, okarakterizirao ju je kao nešto apsolutno drugačije u odnosu na ono što su vladajući provodili zadnjih 20 godina. Strategija se, istaknuo je Kajfeš, bazira na tri bitne razlike u odnosu na strategiju vladajućih, kao i na tri centralne točke i ishodišta koji su osnova za razvoj Pule.

"Nama su najbitniji ljudi i njihova snaga, a ne prostor; industrijalizacija nije tlapnja, nego su industrija i obrtništvo centralne točke razvoja esencija razvoja Pule; regionalizaciji i decentralizaciji treba se pristupiti iskreno, racionalno i beskompromisno, a ne kao teoretskoj dogmi", naveo je Kajfeš.

HDZ-ov kandidat za pulskog gradonačelnika istaknuo je brigu za mlade kao notu koja se mora provlačiti kroz cijelu strategiju i viziju. "Mlade se mora maknuti sa ceste na kojoj ima sve više agresije i nasilja, ali mora ih se maknuti i iz virtualnog svijeta interneta", kazao je Kajfeš koji rješenje vidi u dodatnim sadržajima koje grad mora ponuditi mladima.

"Obećajem da će jedini kriterij koji će nas voditi biti znanje i kompetencije, a stranačke i političke preference, apsolutno neće imati utjecaj na odluke i naše djelovanje", istaknuo je Zrkinko Kajfeš.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa