Jeromela kandidat za načelnika: Žminju je biti ili ne biti!

0
Ratko Jeromela (Foto: Arhiva)
Ratko Jeromela (Foto: Arhiva)

Odlučio sam prihvatiti izazov jer se i sam osjećam dužan, kako odraditi započeto, tako i dokazati dokazano, a to je nesposobnost SDP-a i IDS-a u upravljanju i vođenju ove općine", kazao je Ratko Jeromela 5. travnja prilikom objave svoje kandidature za načelnika Žminja. Odluka o kandidaturi donešena je zajedno s Predsjedništvom općinske organizacije HDZ-a Žminj.

"Svjedoci ste sistemskog uništavanja onoga što smo u četiri godine mukom, zalaganjem, teškim radom te uz pomoć Vlade i Županije stvorili mi, čelnici HDZ-a i nezavisne liste Doriana Galanta", istaknuo je Jeromela. Među idejama i vizijama koje nudi kao kandidat jesu sanacija i konsolidacija općinskih financija, vraćanje dugova vjerovnicima, konsolidiranje komunalne tvrtke Žminj d.o.o., izgradnja planirane trodijelne dvorane, dogradnja vrtića te završetak izgradnje kanalizacije i novog pročistača.

"Načelnik Bančić i donačelnik Žufić dijelili su si izdašne osobne dohotke, financijski su općinu doveli do bankrota, proglasili stečaj za dvije komunalne tvrtke, dodatno zadužili općinu za 3,5 milijuna kuna za asfaltiranje lokalnih cesta koje ispituje DORH", naveo je Jeromela među ostalim prilikom predstavljanja svoje kandidature i izrazio nadu da će svaki građanin dobro progledati i donijeti odluku da za sadašnje čelnike i vijećnike "zauvijek zatvori vrata općine".

"Zajedno sa vama, dragi Žminjci i Žminjke, zajedno s mladima naše općine, zajedno sa strankom Blok umirovljenici zajedno, koja će nas također podržati, možemo ostvariti zacrtano u slijedećih 48 mjeseci", poručio je Jeromela i dodao kako je prvenstveni cilj svih aktivnosti zadržavanje mladih u općini, zadržavanje aktivnosti sela i seoske sredine te ugodan život u uređenom okruženju. "Vjerujte mi, ovoj općini je biti ili ne biti. Biti - znači Jeromela i njegova ekipa, a ne biti -znači sv ostalo", poručio je Ratko Jeromela, HDZ-ov kandidat za načelnika Žminja.

(Foto: Arhiva)
(Foto: Arhiva)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa