Istarski.hr ima veću posjetu nego Regional, Ipress i Istra24 zajedno

1

Prema podacima Pro.similarweb.com, vodećeg svjetskog pratitelja posjeta portala, Istarski.hr uvjerljivo je drugi najčitaniji portal u Istri.

Prvi je portal Glasa Istre, koji je u razdoblju zadnjeg mjerenja, od prosinca 2021. do veljače 2022. imao 9,13 milijuna posjeta. No, ovdje valja naglasiti da, za razliku od Istarskog, Glas Istre objavljuje puno vijesti iz ostale Hrvatske, pa u toj posjeti značajan udio sigurno imaju i čitatelji izvan Istre.         

Istarski.hr, koji objavljuje isključivo vijesti iz Istre, u istom je razdoblju zabilježio 2,9 milijuna posjeta. To je više nego Regional, Ipress i Istrain zajedno.

Regionalexpress.hr je u mjerenom razdoblju imao 584 tisuće, Ipress.hr 518 tisuća, a Istrain.hr samo 275 tisuća posjeta.

U dvije kategorije Istarski.hr je bolji i od Glasa Istre. Jedinstveni posjetitelj Istarskog u tri mjeseca je stranicu prosječno posjetio 9,13 puta, gotovo duplo više nego jedinstveni posjetitelj Glasa Istre, a Istarski.hr ima i manji bounce rate od Glasa Istre, odnosno manji postotak čitatelja koji dođu na stranicu i potom je napuste bez otvaranja drugih članaka.

Novi istarski portal Istra24.hr startao je tek ove godine, a trenutno je na desetini posjete Istarskog.

Zanimljivo je da je na trećem mjestu najčitanijih istarskih portala Labinstina.info koja je od prosinca 2021. do veljače 2022. zabilježila gotovo 800 tisuća posjeta.

Posjeta pet istarskih news portala
Istarski.hr je u Hrvatskoj 139. portal po posjeti
Istarski.hr je u dvije kategorije bolji od Glasa Istre

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa