25.000 čitatelja dnevno

Portal Istarski.hr premašio 1,3 milijuna posjeta mjesečno

3

S današnjim danom portal Istarski.hr prvi je put prešao brojku od 1,3 milijuna posjeta mjesečno, čime se učvrstio na drugom mjestu najčitanijih istarskih portala.

Osim ove brojke, impresivna je i brojka jedinstvenih posjetitelja po danu, koja u prosjeku iznosi 25 tisuća, a u nekim danima, kada ima više 'dinamičnih' događaja, zna 'skočiti' i do 35-40 tisuća. To je broj osoba, koje svakog dana barem jednom otvore Istarski.hr. S obzirom da Istarski.hr objavljuje tekstove isključivo s istarskom tematikom, bez ikakvih vijesti iz Hrvatske i svijeta, za pretpostaviti je da preko 90 posto čitatelja našeg portala čine žitelji Istre i Istrani koji žive i rade u inozemstvu.

Da Istarski.hr nema puno 'slučajnih' posjetitelja izvan Istre, koje na druge portale preko Googlea, Facebooka ili raznih widgeta povlače razne 'navlakuše', pokazuje brojka od čak 4 milijuna stranica koje su tijekom mjesec dana otvorili naši čitatelji. Prilikom svakog posjeta stranici čitatelj portala Istarski.hr u prosjeku otvori tri članka, što je još jedan pokazatelj da većinu čitatelja čine tzv. organski posjetitelji, odnosno vjerna publika. (Nenad Čakić)

Statistika za zadnjih 30 dana
Statistika za jučerašnji dan

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa