Hrvatska rukometna repka na pripremama u Poreču

0
Loris Peršurić i Aleksandar Beaković sa Stožerom reprezentacije
Loris Peršurić i Aleksandar Beaković sa Stožerom reprezentacije

Hrvatska muška seniorska reprezentacija ovih dana boravi u Poreču, gdje obavlja drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo koje će održati u Mađarskoj i Slovačkoj od 13. do 30. siječnja iduće godine. U ovom ciklusu priprema, reprezentacija trenira u dvorani hotela Valamar Diamant. Sutra, 29. prosinca, u Celju će odigrati prijateljski susret protiv Slovenije, što će biti svojevrsni uzvrat za gostoprimstvo koje je Hrvatska iskazala susjedima u Novigradu početkom studenog.

 

Ovog se trenutka u Poreču nalazi 20 igrača. Dio njih je izravno doputovao u Istru, a ostali su nakon antigen testiranja krenuli iz Zagreba. U Poreču ih ukupno čeka pet zajedničkih treninga. U srijedu ujutro, 29.prosinca, nakon doručka odlaze u Celje, gdje će u 18:30 sati odigrati prijateljski susret s slovenskom reprezentacijom.

Sa stožerom reprezentacije i izbornikom Hrvojem Horvatom danas su se susreli gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković, te im poželjeli dobar trening i puno uspjeha na predstojećem važnom europskom natjecanju, izrazivši zadovoljstvo da se  Hrvatski rukometni savez s muškim i ženskim reprezentacijama tradicionalno vraća u naš grad.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa