Jakovčić najavio osnivanje udruge Europa za sve: Otvara i ured u Zagrebu

0
Jakovčić procjenjuje da će osvojiti barem jedan od mandata u EU parlamentu
Jakovčić procjenjuje da će osvojiti barem jedan od mandata u EU parlamentu

Nositelj nezavisne liste na izborima za Europski parlament Ivan Jakovčić najavio je 24. ožujka u Varaždinu skorašnje otvaranje ureda u Zagrebu te osnivanje udruge Europa za sve, koja će biti prisutna na cijelom području Hrvatske, kako bi stručnjaci istaknuti na kandidacijskoj listi i nakon izbora nastavili komunikaciju s građanima te na najbolji način zastupali njihove interese u Europskom parlamentu, piše tportal.

Na Jakovčićevoj nezavisnoj listi koja djeluje pod sloganom Europa za sve, među dvanaest kandidata su i istaknuta liječnica dr. Nela Sršen, zadužena za pitanja zdravlja i zdravstva, zatim sportaš i olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz, akademkinja Vlasta Piližota, Nikola Lunić i Viviana Benussi, čija su područja interesa nacionalne manjine, i druge društveno angažirane.

Jakovčić procjenjuje da će s nezavisnom listom Europa za sve osvojiti barem jedan od mandata u EU parlamentu, kako veli, unatoč tome što će se politička bitka voditi s dva "Golijata", listama SDP-a i HDZ-a.

'Vjerujem da će građani prepoznati našu listu i naše ljude. Kod nas nema šefova poput Milanovića ili Karamarka već slušamo želje i potrebe građana', izjavio je Jakovčić. Naglasio je kako se na dobroj suradnji s građanima radi i putem udruga i interesnih skupina, što pokazuje kako je Nezavisna lista Ivana Jakovčića alternativa najjačim strankama, kada su u pitanju izbori za EU parlament.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa