Simeon Ukotić IDS-ov kandidat za načelnika Medulina

0
Predstavljanje kandidata
Predstavljanje kandidata

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Medulin je Simeon Ukotić, a za donačelnika David Gerlić, izjavio je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Medulin Darko Lorencin, 24. ožujka, na konferenciji za novinare u Puli.

Najavljujući kandidate, Lorencin je istaknuo kako se od 2001. IDS u Medulinu snažno konsolidirao te da se rukovodio projektima i time da utječe pozitivno na razvoj svih projekata i njihovu realizaciju.

- IDS je oduvijek bio sklon davanju podrške razvoju, i to je bila jasna odrednica naše politike kad je riječ o Medulinu, zaključio je Darko Lorencin.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Medulin Simeon Ukotić, 44-godišnji poduzetnik iz Medulina, istaknuo je kako u utrku za načelnika ulazi snažno i predano, uz podršku mojih najbližih, mojih prijatelja, suradnika i stranačkih kolega jer Medulin zaslužuje više.

- Moj rad bazirat ću na uspostavljanju modela sustavnog, planiranog i usmjerenog  razvoja društvenih i gospodarskih sektora jer općina ne može ići naprijed ukoliko se ne zna kuda ide, kada i kako će tamo stići, kazao je Ukotić dodajući da će „svojim radom težiti tome da svim mještanima omogući bolji i kvalitetniji život vodeći pri tome računa o zadovoljavanju njihovih različitih potreba“.

Simeon Ukotić
Simeon Ukotić
Ukotić je uvjeren da zajedno sa „mladim, snažnim IDS-om možemo postići da općina i naši građani prosperiraju, da postanemo bolji, razvijeniji i uspješniji. Medulin je jedna od najbogatijih općina u Hrvatskoj, vrijeme je da i stanovnici općine to osjete“.

Kandidat za načelnika Medulina je naglasio i da turizam predstavlja najvažniju gospodarsku granu u Medulinu, stoga će posebne napore ulagati u rješavanje sporova sa Arenaturistom.

- Paralelno tome  ulagat ćemo u razvoj prijeko potrebne kvalitetne turističke ponude i sadržaja, uspostavit ćemo modele podrške i savjetovanja malih i privatnih iznajmljivača, zaključio je Ukotić.

Kandidat za donačelnika David Gerlić, 36-godišnij inženjer u Uljaniku, poručio je da će se kao Premanturac zalagati za  pravedan i ravnomjeran razvoj svih mjesta u općini.

- Pospješiti ćemo komunikaciju sa mještanima, uključiti ćemo ih u procese donošenja odluka bitnih za razvoj njihovog mjesta i zajedno ćemo početi snositi odgovornost za razvoj našeg kraja, kazao je Gerlić.

Gerlić je kazao također da će dodatne napore uložiti u podizanje efikasnosti općinskih službi odgovornih za realizaciju projekata.

- Izvršna vlast mora biti u funkciji svih njenih mještana i mora raditi isključivo u interesu razvoja naše općine i boljitka naših mještani, napomenuo je Gerlić najavivši da građani u narednom periodu mogu očekivati sve detalje o programu rada IDS-a u Medulinu.

- Bit će to realan i ostvariv program usmjeren na podizanje kvalitete i životnog standarda, naglasio je kandidat IDS-a za donačelnika Općine Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa