Hit Godine: Tony i Massimo u utrci za Porina

0
Tony Cetinski
Tony Cetinski

"Opet si pobijedila" Tonyja Cetinskog i "Tišina" Massima Savića dvije su od ukupno deset nominiranih skladbi koje će se natjecati  u kategoriji za Hit godine na ovogodišnjoj dodjeli diskografske nagrade Porin. Nakon što su diskografske kuće u toj kategoriji predložile 49 skladbi, 218 radijskih i televizijskih urednika dobilo je popis tih pjesama kako bi probrali najveći hitovi prošle godine. Naime, kategorija Hit godine, jedina je o kojoj odlučuje publika, a ne stručni žiri.

Uz istarske pjevače Tonyja i Massima, nominirane su  "Djevojka od milijun dolara" Prljavog kazališta, "Italiana" Severine, "Lovrinac" Dječaka, , "Pravo ja" Hladnog piva, "Providenca" Tončija Huljića & Madre Badessa feat. Petar Grašo,, "Tvoje ime čuvam" Opće opasnosti, "Ulicama grada (Pjesma sreće)" Nene Belana & Fiumensa feat. Ljetno kino te "Zbog tebe" Pavela.

Glasovanje u prvom krugu počinje 20.ožujka a trajat će do 20. travnja u ponoć. U drugom krugu, od 22. travnja do 10. svibnja, publika će ponovno na Porinovoj stranici odlučivati između 3 pjesme koje će u prvom krugu dobiti najviše glasova. Pobjednika ćemo doznati tijekom dodjele Porina 11. svibnja, kojoj su domaćini gradovi Opatija i Rijeka. (D.T.)

Massimo
Massimo

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa