Najavljen bogat program projekta Proljeće u Šijanskoj šumi

0
Šijanska šuma i ovoga će proljeća, kao i prošle godine, biti poprište brojnih aktivnosti
Šijanska šuma i ovoga će proljeća, kao i prošle godine, biti poprište brojnih aktivnosti

Šijanska šuma i ovoga će proljeća, kao i prošle godine, biti poprište brojnih sportsko – rekreativnih, zabavnih, edukacijskih i zdravstvenih aktivnosti za djecu i odrasle, kroz projekt pod nazivom „Proljeće u Šijanskoj šumi“, kojega su koordinatori Grad Pula, Javna ustanova Pula sport i Društvo sportske rekreacije Uljanik.

Program će se provesti kroz 10 nedjelja u suradnji sa brojnim udrugama i zajednicama s područja Pule koje će ujedno biti i nositelji programa. Prvi program je na rasporedu nadolazeće nedjelje, 24. ožujka.

Program pješaćenja odvijati će se u jutarnjim satima, dok je veći dio saržaja predviđen u poslijepodnevnim terminima. Naše će građanke i građani svih uzrasta moći sudjelovati u bogatim sadržajima koji pružaju ponešto za svakoga. Uz rekreativne programe poput joge ili tai-chia, zabavnog zumba plesnog treninga, šuma će biti i obasjana dječjim smjehom uz prigodan program za nadolazeće Uskršnje praznike.

Za ljubitelje šaha biti će prisutni i predstavnici Šah kluba Pula,a za ljubitelje borilačkih vještina instruktori Krav Mage. Pozivaju se građanke i građani da provedu ugodnu nedjelju u društvu s prirodom.

Program
Program

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa