U prometnoj nesreći kod Bala teško ozlijeđen motociklist

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 6. studenoga oko 14.40 sati u Balama jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 74-godišnjak upravljao teretnim automobilom Renault, pulske registracijske oznake, šumskim putem na području Bala. Dolaskom do raskrižja s državnom cestom D75, vozač je započeo skretati u lijevo te je oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom Yamaha, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 36-godišnjak. U prometnoj nesreći 36-godišnji vozač motocikla je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Protiv vozača teretnog automobila podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku.

 

se dogodila 6. studenoga oko 14.40 sati u Balama jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 74-godišnjak upravljao teretnim automobilom Renault, pulske registracijske oznake, šumskim putem na području Bala. Dolaskom do raskrižja s državnom cestom D75, vozač je započeo skretati u lijevo te je oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom Yamaha, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 36-godišnjak. U prometnoj nesreći 36-godišnji vozač motocikla je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Protiv vozača teretnog automobila podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku. 
 

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa