DVD Bale proslavio dvadesetu obljetnicu

0

Svečanom sjednicom DVD Bale prije tjedan dana obilježio je dvadeseti rođendan.

"I ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su nas kroz sve ove godine podržavali i pomogli nam da postanemo i budemo DVD kakvo smo danas. Jer danas, bez skromnosti, možemo reći da smo DVD koji je uvijek na usluzi svakome kome je naša pomoć potrebna. DVD smo koji svakodnevno 'diše i živi' zajedno s našim sugrađanima. Iza nas je preko 1500 odrađenih vatrogasnih intervencija i nebrojeni volonterski sati rada u svim aktivnostima koje se dešavaju u našoj općini ali i šire.

Posebno hvala našim 'šefovima' iz JVP i PVZ Rovinj, te nadasve i općini Bale koja prepoznaje naš rad i zbog toga nas i podržava i financira kroz sve ove godine. Naš osnovni cilj za budućnost je i dalje 'rasti' u svim pravcima našeg razvoja, a sve kako bismo svim našim sugrađanima, ali i našim gostima i ubuduće mogli pružiti što kvalitetniju zaštitu njihovih života i imovine.

Posebno veliko hvala svakom pojedinom članu DVD-a, od onog najmlađeg koji ima tek nešto više od 6 godina, pa do najstarijeg koji ima 73. Hvala Vam što ste spremni 'žrtvovati' vlastito vrijeme, energiju, a često i sredstva, kako bismo mogli pružiti pomoć onome kome je naša pomoć potrebna. Hvala Vam što sa ponosom mogu reći da sam 20 godina i ja dio te naše vatrogasne obitelji", izavio je predsjednik Vedran Šetić. Nastup vatrogasne mladeži pogledajte u nastavku. (Foto i video: Facebook DVD Bale)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa