Grad Poreč poručio uspješnim mladim harmonikašima: Vi ste naša vizit karta!

0
Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović primila je učenike odjela harmonike
Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović primila je učenike odjela harmonike

Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicima, 18. ožujka je u Maloj vijećnici gradske uprave primila učenike odjela harmonike Osnovne glazbene škole „Slavko Zlatić“ koji su na nedavnom natjecanju u Primoštenu osvojili prvu nagradu s ukupno 97 bodova.

"Pratim vaš rad i vaš me uspjeh uvijek iznova razveseli. Uvijek ponavljam da iza dobrog učenika stoji dobar profesor, a učenik naravno da bi postigao dobre rezultate treba imati puno volje i želje za uspjehom. Vi ste naša vizit karta grada", zaključila je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović.

Ravnateljica POUP-a Sanja Radetić Fatorić zahvalila se Gradu što prati svaki uspjeh učenika, njihov rad i trud. Odjel harmonike ne predstavlja na natjecanjima samo našu školu, grad nego i našu županiju.

Profesorica odjela za harmoniku Marija Vukoja zahvalila se na prijemu te je kazala kako učenici puno vježbaju, trude se i uvijek im je samo jedno najvažnije, a to je da na natjecanju dobro odsviraju.

I učenici su imali riječ pa je tako Višnja rekla da joj je puno draže svirati u orkestru, nego solo dok je učenik Leonardo kazao kako mu je sviranje kao i druženje te da u tome uživa. Ovom odjelu predstoji puno natjecanja, a ovih će se dana u Poreču održati Dani harmonike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa