Majka iz Pule: Sina mi je neki čovjek mamio u svoj automobil

0
OŠ Vidikovac (foto: pula.hr)
OŠ Vidikovac (foto: pula.hr)

Moj sin prošloga je tjedna iz škole izbezumljen došao kući i ispričalo mi šokantnu priču kako ga je muškarac sijede kose i plave jakne najprije ponudio slatkišima, a nakon toga ga je pozvao do njegovog automobila da vidi psiće, u dahu je ispričala još uvijek šokirana Puljanka, majka učenika petog razreda pulske Osnovne škole “Vidikovac”, piše 24sata.

- Toga dana vraćao se iz škole idući istim putem, kao i svakog prethodnog dana. Sva djeca odlaze zajedno kući, no mojem je sinu ostala igračka ispod klupe, te se vratio po nju u razred. Kada je izašao,već su učenici otišli, te je put od škole do kuće išao sam. Ubrzo mu je prišao taj muškarac i pitao voli li bombone te ga ponudio. Moj sin se zahvalio te odbio pa je uporni gospodin srednjih godina pitao sina voli li više pse ili mačke na što mu je odgovorio da više voli pse. Tada ga je muškarac ponudio da ode s njim do njegovog automobila u kojem baš ima male psiće koje bi mu pokazao. Sin se na sreću i tu uspio snaći i rekao da ga čekaju prijatelji te se počeo udaljavati prema kući. Kad mi je to telefonom rekao, odmah sam došla kući i zatekla ga izbezumljenog, u strahu i blijedog - ispričala je žena za 24sata.

 

- Zaprimili smo dojavu da je nepoznati muškarac na području Vidikovca nudio slatkiše djetetu. Policijski službenici odmah su izašli na mjesto događaja no obilaskom područja nije zatečena osoba koja bi odgovarala tom opisu. Policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja te redovito obilaze područja oko svih škola u cilju preveniranja protupravnih ponašanja i povećanja sigurnosti djece - kazala je Suzana Sokač iz PU Istarske za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa