Mještani Marčane prije ubojstva: Bičića treba zatvoriti dok nekoga nije ubio

0

Dva dana nakon ubojstva Denisa Radolovića, selo Pinezići izgleda kao da u njemu nitko ne živi. Očito su mještani još uvijek u šoku od tragičnog događaja koji ga je potresao. Tek u obližnjem kafiću u Marčani svako toliko neko spomene stravičan događaj koji je Pineziće zavio u crno.

„Taj ni mrava ne bi zgazio, bio je pristojan dečko koji nikada ne bi prolazio ulicom a da pritom nije pozdravio“, rekli su o ubijenom Denisu Radoloviću mještani koje smo sreli u Marčani.

No, o njegovom ubojici, kojeg su u Marčani također poznavali, ne misle tako. Prema njihovim riječima Alen Bičić se činio dosta labilnom osobom, pogotovo zadnjih dana prije samog događaja. Ljudi su ga gledali dok bi prolazio, rekli su nam, i govorili kako „ovoga treba zatvoriti dok nekoga nije ubio“. To je bilo samo nekoliko dana prije nemilog događaja. Kada se dogodilo ubojstvo, naš sugovornik je objašnjavajući prijatelju tko je ubojica rekao: „Onaisti za kega smo govorili neki dan da bi ga trebalo zaprit?“ Nažalost, Alen je zatvoren tek nakon što je ubio svoga prijatelja Denisa.

Što je navelo Alena Bičića da mučki ubije svoga prijatelja i dalje je tajna koja možda nikada neće biti rasvijetljena, a mještani Marčane, koji su toga kobnoga dana bili u mjesnom kafiću, sjećat će se da je Alen Bičić mirno popio kavu i nakon toga otišao kući i hladnokrvno ubio svog prijatelja. (Tekst: Roberto Matković, foto: Dean Ćakić)

Bičić Radolovića najprije udario komadom drva po glavi, a onda ga izbo nožem

U kriminalističkom istraživanju brutalnog ubojstva Denisa Radolovića iz Marčane policija je došla do nekih novih saznanja. U priopćenju od 14. studenog izvijestili su da je Alen Bičić iz Pinezići svog prijatelja najprije udario po glavi komadom drveta, a potom ga izmasakrirao nožem.

Šok u Pinezićima: Alen Bičić ubio prijatelja Denisa Radolovića

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa