pula i poreč

Motociklisti završili u bolnici nakon nezgode s vozačicama

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjesta Bonaci kraj Poreča 22. rujna oko 18.25 sati. Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjakinja upravljala teretnim automobilom Peugeot Partner, slovenske registarske oznake, kolnikom državne ceste D302. Dolaskom do četverokrakog raskrižja s prespojem s autocestom A9 u smjeru Pule, vozačica je sa srednje trake ušla u raskrižje u namjeri skretanja u lijevo na državnu cestu, pri čemu je oduzela prednost prolaska motociklu Yamaha, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom državne ceste upravljao 25-godišnjak. Od siline udarca, motociklist je zajedno s motociklom pao na kolnik. Zbog teških ozljeda, vozač motocikla zadržan je na liječenju u pulskoj bolnici.

Zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozačice Peugeota podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 22. rujna oko 17 sati u Puli, teško je ozlijeđen vozač motocikla. Nesreća se dogodila kad je 36-godišnjakinja upravljala automobilom Renault Megane, pulske registarske oznake kolnikom Galijotske ulice. Dolaskom do raskrižja s ulicom Veruda i Sisplac, vozačica se nije zaustavila ispred znaka obaveznog zaustavljanja, već je ušla u raskrižje i oduzela prednost prolaska te se sudarila s motociklom Yamaha, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Ulice Veruda upravljao 20-godišnjak.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je teže ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Protiv vozačice Renaulta podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa