Laura Petohlep

Na Subotini je radila i Buzećanka koja studira dijetetiku u Kopru

0
Laura Petohlep na štandu Delicie na ovogodišnjoj Subotini; u vrećici su chocoboom keksi koje su djelatnice pekle na licu mjesta. U pozadini je Adrijana Blažević, voditeljica pakiranja (foto: Facebook Delicia)
Laura Petohlep na štandu Delicie na ovogodišnjoj Subotini; u vrećici su chocoboom keksi koje su djelatnice pekle na licu mjesta. U pozadini je Adrijana Blažević, voditeljica pakiranja (foto: Facebook Delicia)

Buzećanka Laura Petohlep radila je na ovogodišnjoj Subotini na štandu Delicie, poznatog istarskog proizvođača keksa. I to nije nimalo čudno, budući da ova simpatična 20-godišnjakinja studira dijetetiku na fakultetu u Kopru.

„Jako volim raditi s ljudima, pričati strane jezike i zanimljivo mi je sve što je povezano s hranom tako da je ovaj sezonski posao idealan spoj svega što ja volim raditi“, kazala nam je Laura koja se dobro provela na Subotini.

„Bio je prekrasan dan, atmosfera je bila opuštena, svi su bili odlično raspoloženi i ta se pozitiva brzo prenijela i na mene. Teško je odabrati jednu stvar koja mi je najviše sviđa. Spoj sunca, dobrog raspoloženja i odličnih  proizvoda koji se nude stvara zaista poseban doživljaj“, opisala nam je Laura svoje dojmove s te tradicionalne buzetske fešte.

Keksi se na Subotini nisu samo prodavali, nego i pekli. Pitamo našu sugovornicu koji su joj najomiljeniji.

 

„Jako težak izbor, ali mislim da su moja dva favorita chocolix i bio detox. U vrećici se nalaze chocoboom keksi koje smo pekli na licu mjesta tako da su posjetitelji imali prilike kupiti tople, svježe ispečene kekse.“

Lauri je studij trenutno ipak na prvom mjestu. Studirati u Sloveniji u vrijeme korone, priča nam, vrlo je izazovno.

„Prvu godinu sam imala skoro sva predavanja i ispite online. Nadam se da ćemo ovu godinu uspjeti izvesti na fakultetu. Nismo se imali prilike baš puno družiti zbog korone i online faksa, ali ovo malo što jesmo nisam se osjećala kao nikakav stranac i bilo mi je veoma ugodno u društvu kolega iz Slovenije“. (Kristian Stepčić Reisman)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa