Marokanski štih kao najbolji izbor u domu Gorana i Maje

0
Foto: Maja Rajšić/Jutarnji
Foto: Maja Rajšić/Jutarnji

Mladi par, diplomirani inženjer građevinarstva Goran Brezac i Maja Rajšić, učiteljica razredne nastave zaljubljena u dizajn interijera, otvorili su Jutarnjem vrata svog doma i pokazali lijepu kuhinju u kojoj se najviše ističu retro pločice. Prenosimo dio članka u nastavku.

Goran i Maja žive u stanu u sklopu obiteljske kuće u Labinu, a kuhinju su, kažu, uređivali s posebnom pažnjom i ljubavi.

Već spomenute pločice kupili su u Ferotermu u Rijeci.

 

- Originalno su imale neke ciglasto-crvene fuge koje su bole oči pa sam zamolila keramičara da “odglumi bijelu fugu preko” - sa smiješkom kaže Maja i dodaje kako je riječ o Peronda FS Faenza A podnim pločicama koje je ona odlučila staviti na zid.

- Od samog početka sam imala ideju da želim neke marokanske retro pločice, iako su svi bili malo skeptični kako ću to kombinirati s ostatkom stana gdje prevladava skandinavski i industrijski stil. Na kraju je to ispao jedan sretni miks svega toga jer kada dobro kombiniraš boje, teksture i detalje, sve može funkcionirati zajedno - zaključuje vlasnica Maja koja nam je i otkrila da je cijena pločica bila 190 kuna po kvadratu, piše Jutarnji gdje pronađite cijeli članak.

Foto: Maja Rajšić/Jutarnji

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa