Uskoro Dani kreativnosti i inovativnosti: Prijave za nagradu još uvijek otvorene

0
Natječaj za prijavu za Nagradu za kreativnost i inovativnost otvoren do 19. ožujka
Natječaj za prijavu za Nagradu za kreativnost i inovativnost otvoren do 19. ožujka

Još se možete prijaviti za renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost koji Mreža za razvoj i kreativnost šestu godinu za redom dodjeljuje u sklopu hrvatskih Dana kreativnosti i inovativnosti. Natječaj za prijavu za Nagradu za kreativnost i inovativnost otvoren do 19. ožujka ove godine.

Mreža za razvoj i kreativnost poziva sve tvrtke, organizacije i pojedince koji su ostvarili znatne rezultate i kreativne poslovne pomake u 2012. godini te kvalitetne projekte usmjerene unapređenju poslovanja, da prijave svoje projekte, odnosno kreativne i inovativne djelatnike na natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost 2013.

Ovogodišnji Dani kreativnosti i inovativnosti i svečana dodjela Nagrada za kreativnost i inovativnost održat će se u Puli pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i u suradnji s UNESCO-m, Ministarstvom gospodarstva, Ministarstvom poduzetništva i obrta, Hrvatskom gospodarskom komorom, Gradom Pulom, Udrugom za promicanje pozitivnih promjena u društvu te agencijom za odnose s javnošću Mangjura d.o.o.

Tokom dva dana na Danima kreativnosti i inovativnosti bit će održano više predavanja i panela eminentnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka na teme regionalnog razvoja, apliciranja za EU fondove, pametnih i kreativnih gradova te razvoja kulturne i kreativne industrije kao temelja razvoja urbanih cjelina. U Pulu na svečano dodjelu Nagrada za kreativnost i inovativnost ove godine dolazi i poznati svjetski kreativac, kako ga mnogi oslovljavaju, otac kreativnosti i lateralnog razmišljanja, svjetski konzultant koji savjetovao mnoge uspješne tvrtke i vlade, Edward de Bono.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa