Kamping udruženje Hrvatske: Ministar Ostojić bio nam je pouzdan suradnik i prijatelj

0
Veljko Ostojić  bio je predsjednik Izvršnog odbora KUH-a
Veljko Ostojić bio je predsjednik Izvršnog odbora KUH-a

"Hrvatski kamping turizam je u Ministru Ostojiću imao pouzdanog suradnika i, usudio bih se reći, prijatelja, na čemu mu i ovom prilikom iskreno zahvaljujemo", izjavio je u ime Kamping udruženja Hrvatske Tihomir Nikolaš, predsjednik Izvršnog odbora KUH-a.

Ostojić je, naime, prije odlaska na ministarsku funkciju bio Predsjednik Izvršnog odbora KUH-a.  Nikolaš navodi kako je Ostojić, usprkos kratkom mandatu, uspio realizirati niz poteza od ključne važnosti za kamping turizam poput produženja roka za kategorizaciju, ujednačavanja stope PDV-a za sve turističke usluge, uvrštenja turizma u Zakon o poticanju investicija i povoljne kreditne linije HBOR-a.

"U ozračju mnogobrojnih antipoduzetničkih izjava i prijetnji novim porezima, kojima smo svakodnevno svjedoci, možemo samo izraziti nadu da će novi Ministar dovršiti započete projekte, te da ćemo i sa njim ostvariti jednako plodnu suradnju. Po našem viđenju, među prioritetima Ministarstva turizma je svakako konačno sklapanje ugovora o koncesijama na turističkom zemljištu, suradnja sa resornim Ministarstvom oko novog Zakona o pomorskom dobru, te nastavak rada na rasterećenju kamping turizma od parafiskalnih nameta, kako bi mogli parirati našim mediteranskim konkurentima", naveo je Tihomir Nikolaš, predsjednik Izvršnog odbora Kamping udruženja Hrvatske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa