HDZ već drugi put kopirao Flegov izborni slogan

0

Valter Flego i njegova kampanja, ili da kažemo kampanje, postali su, čini se, neiscrpan izvor inspiracije za stranke i kandidate diljem Hrvatske, priopćeno je iz Izbornog stožera Valtera Flega.

Naime, Flegov slogan 'Novo vrijeme, nova snaga koji se već više od mjesec dana nalazi na plakatima diljem Istre i koji je istaknut na svim njegovim materijalima, preuzeo je HDZ koji je u subotu plasirao plakate s gotovo identičnim sloganom 'Novo vrijeme - nova snaga'.

Zanimljivo je kako je ovo drugi put da HDZ uzima Flegov slogan. Naime, Valter Flego na izbore za gradonačelnika 2005. izašao je sa sloganom 'Idemo dalje!' kojeg je kasnije na parlamentarnim izborima 2007. uzeo HDZ.

Na kraju, zanimljivo je da je kampanja Valtera Flega poslužila kao ispiracija i za druge aktualne lokalne kampanje u Hrvatskoj budući da su neki kandidati preuzeli ime njegovog programa „Platforma 7x7“ za lokalne izbore nazvavaši i svoj program „Platforma za razvoj“ i to nekoliko tjedana nakon predstavljanja Flegovog programa, poručili su iz Izbornog stožera kandidata za župana Valtera Flega.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa