Pogledajte program!

Raški trg ponovno postaje ljetna kino i kazališna pozornica

0
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Raški trg, nakon odličnog srpanjskog programa, ponovno postaje ljetna kino, odnosno kazališna pozornica, i to 13., 14. i 16. kolovoza 2021. godine.

Prvog dana, u petak, 13. kolovoza, s početkom u 21 sat bit će odigrana kazališna predstava "Art" Aplauz teatra. Ova predstava nudi izuzetnu izvedbu trojice glumaca - Slavka Jurage, Ivana Jončića i Zijada Gračića. Režiju potpisuje Marko Juraga. Tri prijatelja, suočena s mnogim razmimoilaženjima u mišljenju, prisiljeni su preispitati svoj dugogodišnji odnos i prijateljstvo, na način koji će između ostaloga i nasmijati publiku.

U subotu, 14. kolovoza, na rasporedu je film „Veličanstveni gubitnici“. Radi se o odličnom argentinskom filmu, uzbudljivoj priči o radničkoj solidarnosti i kolektivnoj osveti, kriminalističkoj drami s dobrom dozom humora. Film je bio argentinski kandidat za Oscara, a osvojio je dvije nagrade za najbolji južnoamerički film.

U ponedjeljak, 16. kolovoza bit će prikazan animirani Pixarov film Luka (Luca). Riječ je o djelu tvoraca crtića Coco i velika tajna, Izvrnuto obrnuto, Priča o igračkama. Beskrajnoj ljetnoj zabavi najboljih prijatelja Luke i Alberta u slikovitom gradić talijanske rivijere prijeti duboko čuvana tajna – oni su zapravo morska bića iz jednog posve drugog svijeta koji se skriva tik ispod plavetnila morske površine.

Kino projekcije obje večeri započinju u 21 sat.

Organizatori su Općina Raša i Turistička zajednica Općine Raša, a pokrovitelj Zagrebačka banka. Ulaz je besplatan. Važno je napomenuti da će u danima odvijanja programa Trg Republike u Raši biti privremeno zatvoren za sav promet motornim vozilima, i to u vremenu od 6 sati ujutro do jedan sat poslije ponoći.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa