Napao djelatnika na benzinskoj, a onda i policajaca koji ga je pokušao spriječiti

0

Bujska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnovanu sumnju da je 21-godišnji državljanin Albanije počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.

Naime, 13. studenog oko 10,20 sati mladić je na benzinskoj postaji u mjestu Plovanija, zbog nesuglasica oko plaćanja računa za gorivo, prvo verbalno, a potom i fizički napao 29-godišnjeg djelatnika iz Buja. Nakon što ga je napao unutar objekta, 21-godišnjak je ispred objekta nasrnuo na djelatnika benzinske postaje, držeći pritom u ruci metalni odvijač. Daljnji napad na 29-godišnjaka spriječio je policijski službenik koji je mladiću oduzeo odvijač, no državljanin Albanije bio je uporan te je od 44-godišnjeg policajaca pokušao nasilno vratiti oduzeti predmet. Otimajući mu odvijač iz ruke, 21-godišnjak je lakše ozlijedio policijskog službenika, a daljnji napad spriječio je drugi policajac te je mladić uhićen i priveden u prostorije Policijske postaje Buje.

Radi drskog ponašanja, mladić će danas biti saslušan na Prekršajnom sudu u Umagu, a po okončanju prekršajnog postupka, slijedi podnošenje kaznene prijave zbog napada na policijskog službenika, priopćila je Policijska uprava istarska.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa