Rovinj: Izazvao prometnu tuđim automobilom

08.03.2013 - 10:59
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Rovinja te je utvrdila da je muškarac neovlaštene koristio tuđi automobil s kojim je izazvao prometnu.

Naime, on je 7. ožujka u poslijepodnevnim satima iz stana u Rovinju bez znanja i dopuštenja 31-godišnjakinje, uzeo ključeve njenog automobila Mercedes SLK, njemačkih registracijskih oznaka, nakon čega je njime izazvao prometnu nesreću u mjestu Sošići. Nesreća se dogodila kada se muškarac kretao državnom cestom Rovinj – Kanfanar te je dolaskom na raskrižje s državnom cestom Buje – Pula, započeo skretati ulijevo, bez da je prethodno propustio vozila iz suprotnog smjera, koja su zadržavala smjer kretanja. U tom je trenutku u njegovu bočnu stranu udarila Škoda Octavia, pulskih registracijskih oznaka, kojom je upravljao 60-godišnjak iz Rovinja.

U nesreći je 47-godišnjak teško ozlijeđen, a zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega se podnosi optužni prijedlog, a zbog počinjenja kaznenog djela, protiv muškaraca slijedi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je policija.

 

Tweet

Posljednje novosti