Objava bivšeg sindikalca:

'Bruno ti si jugonostalgičar, kažu mi prijatelji'

0
Bruno Bulić
Bruno Bulić

"Bruno ti si jugonostalgičar - tako mi kažu prijatelji, zašto to? Jugoslavija je bila jedna lijepa zemlja koja je imala sve prirodne ljepote koje si čovjek može poželjeti. Broj stanovnika bio je uravnotežen s prostorom. Imali smo razvijeno raznoliko gospodarstvo, poljoprivreda je bila dosta dobro razvijena, socijalna politika, mirovinska politika bile su puno poštenije nego danas, predškolski odgoj i sva obrazovanja bila su svima dostupna", napisao je bivši sindikalist i kandidat HSU-a za gradonačelnika Vodnjana na Facebooku.

"Vanjski dug 1990. iznosio je 21 000 000 000 dolara. Sigurnost građana bila je deseterostruko veća. Imao si putovnicu sa kojom si mogao ići po čitavom svijetu, mislim da je bilo nekoliko zemalja gdje je bila potrebna viza. I puno toga još. Kada se to stavi u kontekst vremena mi smo sada u robovlasničkom sustavu kojeg ne da ne vidimo nego ga hvalimo", napisao je Bulić te dobio brojne pozitivne komentare i likeove.

 

"U pravu ste g. Bruno, naše se generacije osjećaju poput Vas,a da li su YU nostalgičari ili ne činjenica da smo mogli raditi, stvarati graditi kuće jer u protivnom ova naša djeca i unuci nebi imali sada ni krov nad glavom", "Jušto", "I još mnogo toga što bi se moglo nabrojiti!", "U svakom društvenom uređenju ima dobrih i loših stanja, u YU smo imali puno dobrih stanja, danas imamo prepuno loših stanja za narod", komentirali su na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa