Grad Labin

Prve izjave kandidata za gradonačelnika nakon izbora (video)

0
Tanja Pejić, Šime Martinović, Valdi Gobo i Valter Glavičić
Tanja Pejić, Šime Martinović, Valdi Gobo i Valter Glavičić

U izbornoj večeri posjetili smo izborne stožera kandidata za gradonačelnika. Izuzetak je bio Nenad Boršić, kandidat HDZ, koji je rezultate izbora čekao u središnjici županijske organizacija svoje stranke, u Pazinu.

Konoba Mladena Bastijanića na Vinežu bilo je veselo i bučno mjesto, a kraljica adrenalina bila je Tanja Pejić, nositeljica liste Demokra i kandidatkinja za gradonačelnicu. Ukratko, svi sretni i zadovoljni rezultatima.

Nedaleko njih, također na Vinežu, u kući kandidata Šime Martinovića bilo je nešto tiše i sjedilo se uz nešto skromniju trpezu, ali ipak svečarski. Šime i ekipa zadovoljni su samim tim što su izbornu utrku istrčali do kraja.

U Našoj kući na trgu u Starom gradu gdje sjedište ima SDP vladala je smirena atmosfera. Nisu očekivali iznenađenje i doista ih ništa nije iznenadilo. Kandidat za gradonačelnika Valdi Gobo viteški je čestitao pobjedu Valteru Glavičiću.

Glavičićev IDS stolovao je u konobi Markus na Bregu. Zatekli smo ih u ugođaju kakav obično vidimo u NASA-i kad prate spuštanje na Mars, samo što su oni na televizijskom ekranu pratili izborne rezultate po drugim jedinicama lokalne samouprave. Što se rezultata u Labinu tiče, nije bilo euforije, ali ugođaj je bio vedar i veseo jer, kako kaže stari-novi gradonačelnik, birači su prepoznali i nagradili njihov četverogodišnji rad. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa