Šok u Pinezićima: Alen Bičić ubio prijatelja Denisa Radolovića

0
Zbog trajanja policijskog očevida nije bilo moguće prići kući obitelji Bičić
Zbog trajanja policijskog očevida nije bilo moguće prići kući obitelji Bičić

Selo Pinezići nedaleko Marčane je u šoku. Mladić Alen Bičić (27) ubio je svog prijatelja Denisa Radolovića (29) iz Marčane. Dvojica mladića nalazila su se u garaži obiteljske kuće Bičićevih, kada je među njima došlo do svađe, nakon čega je Bičić nožem usmrtio Radolovića. Ubojstvo se dogodilo oko 13,55 sati, nakon čega je Bičić sav u šoku odjurio ocu Milanu na njivu i povikao: „Ubio sam Denisa!“ Nakon toga je pokušao presuditi i sebi ali ga je otac spriječio u nakani.

Prema riječima dr. Jelice Kostove, koja je na mjesto tragedije došla kao mrtvozornik, Bičić je Radoloviću zadao 30-ak uboda nožem u vrat i prsa. Očevid vrši zamjenica županijskog državnog odvjetnika Mirjana Zenzerović. Iako je očevid još u tijeku, Zenzerović ga je na trenutak prekinula kako bi izvijestila medije o njegovom tijeku. „Motiv ubojstva u kojem je jedan mladić usmrtio svoga poznanika, još se ne zna, o njemu ne možemo ni nagađati“, izjavila je. Dodala je kako je nesretni mladić izboden oštrim predmetom te da će se detalji tragičnoga događaja doznati tek po završetku očevida.

Mirjana Zenzerović, zamjenica županijskog državnog odvjetnika, tijekom očevida
Mirjana Zenzerović, zamjenica županijskog državnog odvjetnika, tijekom očevida

Susjedi s kojima smo razgovarali rekli su nam da je Bičić dobar, vrijedan i miran mladić. Radi s ocem u njegovoj soboslikarskoj radnji AMAI, a pored majke Anice ima i 22-godišnjeg brata. Na mjesto tragičnoga sukoba došao je i šokiran mladić, prijatelj Bičića. Nije htio stati pred kamere, ali je kazao kako su Bičić i smrtno stradali Radolović bili jako dobri prijatelji, ne samo poznanici. Napomenuo je kako među njima, koliko mu je poznato, nije bilo nikakvog sukoba.

Selom vlada zavjet šutnje, nitko ne želi komentirati tragičan događaj, svi su se zatvorili u svoje kuće. Tek na trenutak netko proviri i u nevjerici negoduje. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA