Stožer donio odluku o nastavi do kraja školske godine

0

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, u II.  polugodištu školske godine 2020./2021. - od 17. svibnja 2021. godine do kraja školske godine.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije - Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi Odluku:  

od 17. svibnja 2021. godine do kraja školske godine - u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU A, nastava u školi, uživo.
od 17. - 24. svibnja 2021. godine - u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online);
od 24. svibnja 2021. godine do kraja školske godine - u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se odvijati prema MODELU A nastava u školi uživo, s pripadajućom praksom.
od 17. svibnja 2021. godine do kraja školske godine - u svim srednjim školama na području Istarske županije za maturante, nastava će se odvijati prema MODELU A, nastava u školi uživo - s pripadajućom praksom.
od 17. svibnja 2021. godine do kraja školske godine - u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi na području Istarske županije, nastavlja se odvijati za niže razrede od I. do IV. prema MODELU A, nastava u školi

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa