Istarska stranka umirovljenika i Zeleni za Puh Belci

0
Na potpisivanju Sporazum o podršci i suradnji IDS-a, ISU-a i Zelenih
Na potpisivanju Sporazum o podršci i suradnji IDS-a, ISU-a i Zelenih

IDS, ISU i Zeleni u Puli su 26. travnja potpisali Sporazum o podršci i suradnji na nadolazećim lokalnim izborima za Grad Pulu.  Time su ove stranke dale i službenu podršku kandidatkinji za gradonačelnicu Pule Eleni Puh Belci te će sa zajedničkom listom nastupiti na izborima za Gradsko vijeće Grada Pule.

Uz kandidatkinju za gradonačelnicu Pule Elenu Puh Belci, potpisivanju Sporazuma prisustvovali su predsjednik IDS-a Pule Robert Cvek, predsjednica pulskog ogranka ISU-a Marija Marković Nikolovska te potpredsjednica Zelenog saveza – Zeleni Gordana Ferenčić.  

Predsjednik IDS-a Pule Robert Cvek istaknuo je kako je današnje potpisivanje koalicije logičan nastavak dugogodišnje suradnje iza koje stoje konkretni rezultati.

"Program je zajednički donesen i usuglašen te se ovom prilikom želim zahvaliti našim koalicijskim partnerima na velikom doprinosu u kreiranju istoga", kazao je Cvek dodajući da se „kao i uvijek suradnja IDS-a, ISU-a i Zelenih temelji na kvaliteti programa, ali i na odlučnosti da se program realizira od prve do zadnje točke!“

Predstavnica ISU-a Marija Marković Nikolovska naglasila je da umirovljenici u Puli, odnosno u Istri imaju daleko kvalitetniji život nego u ostatku Hrvatske, prvenstveno zbog brojnih programa i mjera koje se godinama sustavno provode. Očekuje, kaže, da će se prijedlozi i programi ISU-a provoditi u suradnji s IDS-om, kao što je dosad bio slučaj.

"Kandidaturu Elene Puh Belci podržavamo sa srcem i uvjereni smo da ćemo u narednom mandatu napraviti zaista puno", zaključila je Marija Marković Nikolovska.

 

Gordana Ferenčić ispred je Zelenih dala punu podršku kandidatkinji Eleni Puh Belci poručivši da ovom koalicijom osiguravamo zelenu budućnost Pule.

"Zajedničkim snagama provest ćemo zelenu tranziciju našeg grada, a taj put za nas je jedini ispravan i nema alternative", zaključila je Ferenčić. 

Kandidatkinja za gradonačelnicu Pule zahvalila se od srca na velikoj podršci, kazavši „drago mi je da su Istarska stranka umirovljenika i Zeleni prepoznali da njihove teme čine važan dio mog programa!“

„Projekti koji će ubrzati zelenu tranziciju Pule i dignuti kvalitetu života našim starijima bit će među prioritetnim aktivnostima u mom mandatu“, istaknula je Puh Belci dodajući:

„Proširenje doma Alfredo Štiglić i novčana pomoć za umirovljenike samo su neki od njih. Stojim iza svake riječi u mom programu i sve što je napisano će se i realizirati!  To povjerenje jedan je od razloga zašto smo danas potpisali ovaj sporazum“, naglasila je kandidatkinja za gradonačelnicu Pule, koja je zaključila pozivom: „Odradimo zajedno ovu kampanju i napravimo novi iskorak!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa