VELIKI ODAZIV POREŠTINE

Na cijepljenje u Žatiku odazvalo se više od 90 posto pozvanih

0

Zbog dostupnosti veće količine cjepiva za procjepljivanje stanovništva u Istarskoj županiji, cjepni punkt za područje Poreča protekle je subote organiziran u dvorani Žatika. Pozivu za cijepljenje odazvalo se 757 pozvanih osoba ili nešto više od 90 posto pozvanih, a odvijalo se od 8 do 17 sati. Cijepljenje provode Istarski domovi zdravlja, kroz logističku podršku Stožera civilne zaštite Poreča, a s obzirom na to da su zadovoljni s odazivom i organizacijom na samom cjepnom punktu, isto će se nastaviti i nadalje.

 

Sljedeće cijepljenje tako je planirano za subotu, 17. travnja 2021., ponovno u dvorani Žatika. Svakog pacijenta za cijepljenje naručuje njegov liječnik obiteljske medicine, o čemu biva telefonski obaviješten.

Svi pacijenti koji će biti pozvani na cijepljenje u dvoranu Žatika, trebaju u dvoranu doći najranije 5 minuta prije termina koji im je odredio njihov liječnik obiteljske medicine. Sve osobe naručene za cijepljenje trebaju slijediti upute liječnika i tehničkog osoblja, radi sprječavanja stvaranja gužvi. Dolaskom u točno zakazanom terminu ili najranije 5 minuta prije, sprječava se okupljanje većeg broja ljudi, mogućnost širenja zaraze i olakšava posao medicinskom osoblju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA