Valentina napala Puljanku: 'Što se ti dopisuješ s mojim mužem?'

0
 Vatroslav i Valentina Tijan vjenčali su se na plaži u Ražancu (foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Vatroslav i Valentina Tijan vjenčali su se na plaži u Ražancu (foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Prava drama se ovih dana odvijala na društvenim mrežama. Valentina Kordić Tijan, poznata po tome što je u showu 'Ljubav je na selu' upoznala supruga, Vatroslava Tijana i oca svoje dvoje djece, napala je Puljanku Aleksandru Mandić jer se dopisivala s njezinim suprugom, piše 24sata.

Iz prepiski koje je Aleksandra objavila na Facebooku vidljivo je da su između nje i Vatroslava izmijenjene poslovne informacije jer je Tijan htio kupiti zemljište u Istri, a Mandić radi s nekretninama pa je htjela pomoći susjedu koji se nedavno preselio u Pulu. Proslijedila mu je važne informacije oko povlačenja sredstava iz Europske unije, ali kad je te poruke pronašla Vatroslavova Valentina - uzrujala se. - Vatroslav je našu Viktoriju nekad i dvaput na dan vodio u šetnje. Krajem siječnja sam rodila sina pa nisam izlazila, a ovih dana sam vidjela da se dopisuje s tom ženom. Slala mu je slike naše i njezine kćeri dok se ljuljaju. Ako mu je htjela pomoći, nije ga trebala pitati broj mobitela nego ga dodati na fejs i tamo mu javiti što je htjela. A ne da se s oženjenim muškarcem dopisuje - govori nam Valentina. Demantirala je ikakve eksplicitne poruke, piše 24sata.

- Ne, ne, nije on mene prevario. Ja njemu vjerujem, ne bi on to, pričali su samo o toj zemlji. Ljuta sam jer joj je dao svoj broj. Zapravo, ona je kriva, zašto ga je pitala za broj mobitela - bijesno govori Valentina. 

- Vatroslav mi je dao svoj broj 4. veljače. Pitala sam ga broj kako bi mu poslala informacije koje su mu trebale oko kupnje zemljišta i fondova Europske unije. Htjela sam dobronamjerno pomoći. Netko je imao problem, a ja sam imala rješenje i zašto ne pomoći. Nijedna poruka nije bila ‘čudna’. I onda mi se javila Valentina. Rekla sam joj da se Vatroslav i ja znamo jer su nam se kćeri u parku družile i poručila joj da se ne brine. Mislila sam da je tu razgovor gotov, ali ona me počela vrijeđati. Nisam reagirala na prvu, a onda sam se javila njemu i rekla mu da njegova supruga meni svašta ružno priča. Tada je ona s njegova mobitela odgovorila da će on uvijek biti na njezinoj strani. Mislila sam da je to bio on. Nije mi bilo jasno, ali sad sve shvaćam. Napisala je da je jako ljubomorna i jest - zaključila je Mandić. Zbog toga Valentina je nastavila s pričama o tome kako se Aleksandra mota oko njezina supruga, pa ju je ona prijavila policiji za uznemiravanje i klevetu. Cure si više ne mogu pisati jer su se blokirale na društvenim mrežama, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa