Urošević: Protiv Rovinja nismo odigrali stoposto koncentrirani

0
Goran Urošević
Goran Urošević

Nakon treće uzastopne pobjede u prvenstvu, te osvajanja Kupa Krešimira Ćosića za Istarsku Županiju, košarkaši Pule 1981 u subotu putuju u Mavrince gdje ih očekuje dvoboj s liderom prvenstva, ekipom Škrljeva. Jedan od najboljih pojedinaca na utakmici protiv Kraljevice bio je dugogodišnji razigravač Puljana, Goran Urošević. Sa pulskom desetkom smo popričali o aktualnostima u klubu:

* Pobjeda protiv Kraljevice, nakon prave borbe na terenu, bila je itekako zaslužena?
- Mislim da je to bila jedna prava, borbena utakmica u kojoj smo mi zasluženo slavili na kraju, te se nadam da će biti još takvih utakmica.

* Zadovoljni ste startom u prvenstvu?
- Jesmo, zadovoljni smo startom u prvenstvu, iako smo mogli biti i bez tog jednog poraza, na otvaranju sezone protiv Jadrana, kada smo u posljednje četiri minute prokockali vodstvo od 15 razlike.

* U utorak ste pobjedili i Rovinj u Kupu. Kako je bilo?
- Protiv Rovinja smo odigrali jednu tešku utakmicu u koju nismo ušli 100 % koncentrirani, te nam se na kraju takav pristup skoro i osvetio. Ipak, uspjeli smo pobijediti, a to je najvažnije.

* Vidljivo je da tvoja forma raste iz utakmice u utakmicu. Kako si zadovoljan svojom igrom?
- Moram priznati da sam zadovoljan svojom formom, te mi je posebno drago što su se na to nadovezali i dobri rezultati. Svojom igrom sam za sada najzadovoljniji u defanzivnom dijelu, dok bi se u napadu možda trebao više angažirati. Međutim, meni je ekipa uvijek bila na prvom mjestu, tako da me to ne brine previše.

* Što možemo očekivati od utakmice protiv Škrljeva?
- Škrljevo je dobra ekipa koja se pojačala naspram prethodne sezone, to pokazuje i mjesto na tablici, ali mi u Mavrince idemo po novu pobjedu do koje, vjerujem, možemo doći ako odigramo kao protiv Kraljevice - tu pogotovo mislim na obrambeni dio.

* Gdje vidiš Pulu 1981 na kraju sezone?
- Mislim da svojom kvalitetom i igrom zaslužujemo biti među prve četiri ekipe.

* Kakva je situacija u ekipi? Putujete li kompletni u Mavrince?
- Atmosfera u ekipi je odlična i jako mi je drago zbog toga. U Mavrince putujemo bez Lea Krizmana koji je ozlijeđen, te Alena Petrovića koji je na službenom putu. Ostali su svi na raspolaganju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA