Vlasniku najljepšeg pulskog izloga novčana nagrada

0

Akcijom „Izbor najljepšeg izloga“, Grad Pula i Turistička zajednica Grada  Pule žele motivirati trgovine da urede svoje izloge i time doprinesu ljepšem izgledu grada, rečeno je na konferenciji za tisak, održanoj 10. studenog.

Akcija se će se provoditi cijelu godinu, na način da će komisija obilaziti sve izloge u centru grada pet puta godišnje (na Valentinovo, Uskrs, ljeti, u jesen i za Božić). Za svako razdoblje proglasit će se  pobjednik  koji dobiva 1.000 kuna i naljepnicu za izlog Pula + najljepši izlog, primjerice Božić 2011. Na kraju godine proglasit će se sveukupni pobjednik (koji je bio najbolji kroz cijelu godinu), a dobiva nagradu od 5.000 kuna i naljepnicu Pula + najljepši izlog 2012. Drugoplasirani dobiva nagradu od 3.000 kuna, trećeplasirani 1.000 kuna.

Komisiju za izbor najljepšeg izloga čine: Ksenija Mezgec Joka ( TV Nova), Jana Vučković Radio Pula), Sanda Rojnić Sinković (Glas Istre), Dorina Vlakančić (HDLU Istre) i Vesna Jovičić (predstavnica TZ Pule i Grada Pule). Svaki član žirija bira 5 najljepših izloga i boduje ih bodovima od 1 do 5. Pobjeđuje izlog koji sakupi najviše bodova.

Razgled izloga obuhvaća centar grada - Kandlerovu ulicu, Forum, Sergijevaca, Flanatičku, Giardine, Ciscutijevu, Smareglinu, Leharovu, Zagrebačku do Gimnazije, Istarsku, Veronsku i Fontičku.  Akcija kreće dodjelom nagrade za najljepši izlog Božić 2011.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA