Kukuriku bez Kozlevca i Grubišića u 8. izbornoj jedinici

0
Vedran Grubišić i Dino Kozlevac
Vedran Grubišić i Dino Kozlevac

SDP je objavio imena svojih kandidata na listi Kukuriku koalicije u svim izbornim jedinicama. U 8. izbornoj jedinici, koja pokriva Istru i Rijeku, prvo mjesto ima primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, drugo, šesto, deseto i trinaesto mjesto pripadaju IDS-u, SDP-ovac Željko Jovanović je na trećem mjestu, četvrti je Silvano Hrelja iz HSU, a ostala mjesta popunili su SDP-ovi kandidati. Peta je Romana Jerković, sedma Tanja Vrbat, osmi Luka Denona, deveti Peđa Grbin, jedanaesta Ana Komparić-Devčić, dvanaesta Ada Damjanac, a četrnaesta Lidija Bagarić.

Peđa Grbin
Peđa Grbin

Od predloženih SDP-ovaca iz Istre su Tanja Vrbat, koja je i do sada bila saborska zastupnica, zatim Peđa Grbin, vijećnik u Gradskom vijeću Pule i Ada Damjanac, načelnica Općine Fažana.

Zanimljivo je da na listi nema Dina Kozlevca, predsjednika istarskih SDP-ovaca, koji je bio zastupnik u prošlom sazivu Sabora, kao ni tajnika županijske organizacije Vedrana Grubišića, kojeg se spominjalo kao sigurnog kandidata za Sabor. No, kako doznajemo, Grubišić se nije ni kandidirao, a Kozlevac je još prije nekoliko mjeseci obavijestio stranku da ne namjerava odraditi još jedan saborski mandat. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA