Ovog vikenda zatvara se pulsko klizalište Tivoli: Uživajte u klizanju uz glazbu, animatore i posebna iznenađenja

0
U nedjelju, 17. veljače, pozivaju se svi zainteresirani da dođu i uživaju na ledu
U nedjelju, 17. veljače, pozivaju se svi zainteresirani da dođu i uživaju na ledu

Povodom skorog završetka prekrasne pulske zimske bajke, klizalište Tivoli želi na poseban način obilježiti i zahvaliti se svim partnerima i posjetiteljima koji su omogućili realizaciju ove uspješne priče. Tako će i naredni vikend na poznatoj pulskoj zoni rekreacije i sporta, Verudeli, proteći u znaku klizanja, dobrog raspoloženja i posebnih iznenađenja.

Upravo kako bi proveli još jedan nezaboravan vikend, u nedjelju, 17. veljače, posljednji put ove sezone, pozivaju se svi zainteresirani da dođu i uživaju na ledu. Organizatori su pripremili glazbu uživo koja će vas razveseliti dok se rekreirate i uživate na ledu od 16 sati. Istoga dana, animatori iz Birikine pobrinut će se da uživate s osmijehom u igricama na ledu.

Projekt pulskog klizališta omogućio je mnogim mališanima, djeci i odraslima vesele trenutke u čarima zimskih radosti kroz igru i rekreaciju na ledu, stoga se zaista želimo zahvaliti brojnim partnerima.

Projekt je realiziran uz pomoć Grada Pule, Javne ustanove „Pula Sport“, Turističke zajednice Pule, Lučke uprave Pula, tvrtke Uljanik Standard te brojnih drugih partnera koji su uvidjeli važnost stvaranja sportsko-rekreativnog prostora na kojem se građanima pružila mogućnost za rekreaciju i razonodu u pozitivnom i zdravom okruženju. Posebna zahvala prigodom zatvaranja upućena je trenerima i članovima kluba „Pula Inline“, koji su brojnoj djeci ali i odraslima pomogli u savladavanju prvih koraka na ledu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa