Sanacija kolnika u Ulici Marsovog polja

0

S ciljem unaprjeđenja kvalitete prometne infrastrukture i povećanja sigurnosti prometovanja, u sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta, kontinuirano se izvode popravci većih lokalnih oštećenja na prometnim površinama. Slijedom navedenog najavljuje se da, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, društvo Cesta d.o.o. sutra planira započeti s izvođenjem radova sanacije kolnika u Ulici Marsovog polja koji kolnik ima oštećenja u vidu mrežastih pukotina i ulegnuća. Zahvat će sanacije obuhvatit će dionicu od oko jednog kilometra a radovi se planiraju izvodi do 20. veljače 2021. godine.

Budući će se okončanjem istih radova dodatno podići razina sigurnosti za sve sudionike u prometu, ovim putem unaprijed zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa  koja će biti na snazi.

Zbog dinamike izvođenja radova izvođač će radove izvoditi u jednoj fazi te je predviđeno mjestimično suženje kolnika uz korištenje privremenih baterijskih semafora.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa