Počinje gradnja novog kružnog toka u Šijani: Alternativni pravci Mutvoranska i Vitasovićeva

0
Izgradnjom rotora u Šijani ubrzat će prometovanje i olakšati pristup vozilima na glavnom cestovnom ulazu u Pulu (Foto: pula.hr)
Izgradnjom rotora u Šijani ubrzat će prometovanje i olakšati pristup vozilima na glavnom cestovnom ulazu u Pulu (Foto: pula.hr)

Za vrijeme izgradnje kružnog toka u Šijani, koja započinje za nekoliko dana, dio područja na kojemu će se odvijati radovi bit će slabije protočan, a dio gradilišta bit će posve zatvoren za promet. Stoga je tijeku postavljanje privremene prometne signalizacije, a radi što efikasnijeg prometovanja, vozila će se dijelom preusmjeravati Mutvoranskom i Vitasovićevom ulicom.

Mole se građani koji koriste spomenute ulice da svoja vozila ne parkiraju na kolniku i nogostupima navedenih ulica kako ne bi ugrozili sigurnost ostalih sudionika u prometu. Promet će kroz Mutovransku i Vitasovićevu ulicu biti intenzivan pa je od iznimne važnosti omogućiti protočnost ulica te ostaviti mogućnost prolaza hitnim interventnim vozilima.

Izgradnjom rotora u Šijani koja se realizira u sklopu rekonstrukcije državne ceste D-66 ubrzat će prometovanje i olakšati pristup vozilima na glavnom cestovnom ulazu u Pulu, na lokaciji koja je dosad bila jedna od najkritičnijih točaka državnih cesta u Istarskoj županiji.

Iz Grada Pule mole građane za razumijevanje i strpljenje u razdoblju trajanja radova izgradnje rotora koji će, uz izgradnju obalnog kolektora na gradskoj rivi, doprinijeti razvoju Pule u modernu europsku turističku destinaciju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa