Istralandia novi član Hrvatske udruge poslodavaca

0
Foto: Hup.hr
Foto: Hup.hr

Slijedeći istraživanja Master plana turizma Hrvatske gdje se diverzificirala ponuda turističkog proizvoda ne samo po županijama već svaka županija preko svojih master planova zacrtava buduća kretanja svake pojedine općine i grada kao zasebne clustere i cjeline, tvrtka Aqua park d.o.o. pronašla je prostor za ponudu i upotpunjavanje turističkog sadržaja novim proizvodom na turističkom tržištu Istre –vodenim parkom Istralandia u Novoj Vasi kraj Brtonigle. Aquapark je postao novi član Hrvatske udruge poslodavaca, o čemu je informacija objavljena na stranicama udruge krajem prosinca.

Vizija koju žele potaknuti i dugoročno implementirati u organizaciju aquaparka je da Istralandia postane vodeća destinacija, zabavni park fokusiran na obiteljsku zabavu u Hrvatskoj i općenito jedan od vodećih parkova u ovom dijelu Europe. Ovaj će aquapark, osim što će postati jednom od ključnih zabavnih destinacija na Sredozemlju, njegovati obiteljske vrijednosti te zajedništvo ljudi i zabavu kao fokus svojeg djelovanja.

 

Kao dugoročna strategija zamišljeno je oplemeniti sadržaje  aquaparka Istralandia zaokruženom cjelinom s kvalitetnim smještajnim kapacitetima. Budući camping park resort Istralandia na idiličnoj lokaciji Istarskog krajolika, zamišljen je kao zaključena turistička destinacija u programskom, prostornom i oblikovno likovnom kontekstu, a kojeg okosnicu čini izgrađeni aquapark sa planiranom drugom fazom i dodatnim površinama predviđenim za smještajne kapaciteti turističkog naselja sa kampom i kamp odmorištem.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa