Cetinski o Dori: ‘Trolovi, naša pjesma govori o slobodi'

0
Toni Cetinski (foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Toni Cetinski (foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Nije uopće vezana za koronu ili cijepljenje. Strpite se još malo pa ćete ju čuti. Oni rijetki koji su je čuli kažu da hvata na prvu. Ima svoju poruku i smisao, pojasnio je glazbenik “Zapjevaj, sloboda je!/Deliberate”, pjesma je koju će na Dori 13. veljače u Opatiji zapjevati Tony Cetinski (51) i Kristijan Rahimovski (39), piše 24sata.

Iako su pjesmu dosad čuli samo rijetki, jer natjecanje u Dvorani “Marino Cvetković”, tek treba biti, neki su iz naslova “pročitali” kako bi u njoj moglo biti riječi i o korona virusu, a posebice o cijepljenju. Ciljali su na stav Tonyja Cetinskog po tom pitanju. Još je prošle godine javno objavio da je protivnik cijepljenja pa su neki odmah to povezali s pjesmom koju će izvesti na ovogodišnjoj Dori s Rahimovskim.

 

- Ma to su trolovi, nisu ni čuli pjesmu, a već pričaju o njoj. A pjesma govori sama za sebe, govori o slobodi kretanja, slobodi informiranja... Da se opet možemo grliti i ljubiti, da možemo pjevati i družiti se kao nekad. Da nema više ovog ‘novog normalnog’, jer to nije normalno. Jedna od najugroženijih sloboda je sloboda govora i promišljanja, a da ne budeš stigmatiziran ili osuđivan. - rekao je Cetinski i dodao:

- Nije uopće vezana za koronu ili cijepljenje. Strpite se još malo pa ćete ju čuti. Oni rijetki koji su je čuli kažu da hvata na prvu. Ima svoju poruku i smisao, a ponukana je onim što smo svi zajedno prošli u zadnje vrijeme i što se nadamo da se više nikad neće ponoviti, donosi 24sata.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa