svjetsko prvenstvo

Buzećan Viliam Prodan odlazi na rally u Monte Carlo!

0
Zoran Raštegorac i Viliam Prodan (foto: Istragram)
Zoran Raštegorac i Viliam Prodan (foto: Istragram)

“CRO rally team” odlazi na svjetsko rally prvenstvo 2021 u Monte Carlo! Na prvoj ovogodišnjoj stanici Svjetskog prvenstva u rallyju naći će se i hrvatska posada Viliam Prodan / Zoran Raštegorac. Nastupit će s Ford Fiestom – Rally 4 na čijim će vratima biti istaknut broj 71 i s kojim će krenuti u ovu prestižnu oktansku avanturu!

Buzećan Viliam Prodan nastavlja tradiciju lova na vrhunske rezultate buzetskih pilota Đani Šverka, Zvezdana Nežića, Žarka Baumana, Branka Bašića, Dubravka Bošnjakovića, Silvana Vivode, Valtera Nežića

Rally Monte Carlo je najprestižniji i najteži rally na svijetu s tradicijom dugom 110 godina. Viliam i Zoran su tek četvrta hrvatska posada na ovom kultnom natjecanju od osamostaljenja Hrvatske.

U subotu 16. siječnja kreću na put. Već drugi dan, u nedjelju slijedi verifikacija i uređivanje opsežne administracije. U ponedjeljak 18. siječnja, utorak i srijedu na rasporedu je popisivanje brzinskih ispita a u četvrtak 21. siječnja, starta “najteži automobilistički cirkus u svijetu”.

Istragram.hr će Vam privilegirano iz prve ruke predstaviti Monte Carlo i cijeli svjetski Rally cirkus na jedan drugačiji način, u našem stilu, ne samo prijenosom suhih sportskih informacija. Budite uz nas. (M.S./Istragram)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA