Istria Winter Cup: NK Istra 1961 osigurala finale s maksimalnim bodovnim učinkom

0
Istra je u dvoboju svladala protivnika rezultatom 2:1
Istra je u dvoboju svladala protivnika rezultatom 2:1

Novigrad i Umag po treći su puta domaćini Istria Winter Cup-a. Ovaj međunarodni turnir najznačajniji je zimski, pripremni turnir u regiji. Ove godine okuplja 8 europskih prvoligaša i drugoligaša, koji će se za trofej Istria Winter Cupa natjecati od 3. do 10 veljače.

Ove godine na turniru se natječu: prošlogodišnji osvajač, Kecskeméti iz Mađarske, FK Željezničar (BiH), Wolfsberger Athletik Club iz Austrije, NK Široki Brijeg (BiH), VMFD Žalgiris iz Litve, mađarski Gyirmot SE te domaći NK Istra 1961 kao i redoviti domaći gost NK Pomorac iz Kostrene.

Na današnjim susretima snage su odmjerili NK Istra 1961 i NK Pomorac u Umagu. Istra je u dvoboju svladala protivnika rezultatom 2:1, čime je osigurala finale s maksimalnim bodovnim učinkom. Snage su odmjerili i FK Željezničar i Kecskemeti TE, a utakmica odigrana je u Novigradu.

Organizatori turnira su Turistička zajednica grada Novigrada, Grad Novigrad, Nogometni klub Novigrad, Laguna Novigrad d.d., uz su-organizatore: Turističku zajednicu grada Umaga, Grad Umag, Nogometni klub Umag, Istraturist Umag d.d., te Turistička zajednica Istarske županije, budući da se kroz prve dvije godine održavanja istaknuo kao značajni sportsko-turistički događaj na istarskom području.

Igor Pamić trener Istre 1961
Igor Pamić trener Istre 1961

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa