Osječani 'izbacili' Dinamovce iz hotela: Je li Rovinj dovoljno velik?

0
Hotel Lone
Hotel Lone

Dinamo i Osijek dijelit će Rovinj na zimskim pripremama. Hoće li ovaj istarski gradić biti premali za dva vodeća kluba u HNL-u? Otprilike kao kad u vestern filmovima revolveraš ulazi u saloon, razmiče pokretna vrata i kaže drugom revolverašu “ovaj grad je premali za nas dvojicu”. Nakon toga iz futrole se izvlače pištolji. U Rovinju se neće pucati, ali tko zna, da su Mamić i Bjelica živjeli u ona vremena na Divljem zapadu, ne bismo se kladili...pišu Sportske.

U ovom slučaju, međutim, neće biti buke. Dinamo i Osijek će se vjerojatno izbjegavati. Ako i dođe do nekog slučajnog susreta, bit će slike, teško i tona. Priču sigurno znate, ali ako netko ne zna, ponoviti ćemo ukratko. Nakon što je Bjelica otišao iz Maksimira, Mamić je ustvrdio kako mu ne smeta što su njegovi igrači i dalje u kontaktu s Bjelicom, ali mu smeta što njegov donedavni suradnik pokušava - destabilizirati klub.

 

Ima još jedna zamiljiva priča. Naime, Dinamo je prošle sezone, kad ga je vodio Bjelica, u Rovinju bio smješten u hotelu Lone. Međutim, ove sezone to neće biti slučaj. Nenad Bjelica je bio brz poput Usaina Bolta, preduhitrio je Dinamo, pa je Lone, u koji bi inače bio smješten Dinamo, rezervirao - Osijek! Tako je društvo iz Gradskog vrta izbacilo Modre iz hotela, pišu Sportske.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA