Želite li da vaša stopala budu sretna? Koristite Happy feet!

0
Iako je proizveden prije godinu dana promovira se kao novi
Iako je proizveden prije godinu dana promovira se kao novi

Na jubilarnoj, 20. po redu izložbi hrane i pića Histria, koja se do nedjelje održava u pulskom Domu hrvatskih branitelja, ove se godine predstavlja čak 50 novih proizvoda. Među njima našao se i sprej prigodna naziva Happy feet iliti sretna stopala, tvrtke Fitoaroma iz Vodnjana.

„Tvrtka Fitoaroma, zapravo Svijet biljaka je firma koja se bavi proizvodnjom ljekovitog bilja i profilacijom novih proizvoda na tržištu – preradom ljekovitog bilja i novih proizvoda“, rekla nam je Dubravka Orlić - Bašlin istaknuvši kako su im strateški proizvodi osvježivači prostora specifičnih namjena, funkcionalni sprejevi. „Naši osvježivači prostora ujedno su i aroma sprejevi za tijelo, imamo pet različitih sprejeva i svaki ima svoju namjenu“, rekla nam je Orlić – Bašlin.

„Ovaj proizvod je proizveden prije godinu dana, ali tek sad ide u prodaju pa ga na ovom sajmu promoviramo kao novi.  Za njega je karakteristično ono što i samo ime kaže - sretne noge. Naime, ljudi često imaju problema s umornim nogama, s gljivicama, bakterijama koje ih opterećuju i samim time neugodnim mirisima koje to uzrokuje“, veli Orlić – Bašlin i pojašnjava kako ovaj sprej ima upravo tu namjenu - pomoću eteričnih ulja, kadulje, koromača, lavande i drugih sastojaka na bazi hidrolarata i eteričnih ulja, spriječiti neugodne mirise.

„Sto posto je prirodan, bez alkohola i ne iritira, a regulira znojenje i na taj način pomaže ljudima koji imaju takve probleme“, kaže i dodaje da se sprej od 100 ml prodaje po cijeni od 30 kuna, a onaj od 200 ml, za 70 kuna, što je, napominje, maloprodajna cijena. Jednim se sprejem može pošpricati 300 do 400 puta. Primjena je vrlo jednostavna, najbolje je ujutro ili nakon tuširanja posprejati stopala i umasirati sadržaj.

Dubravka Orlić - Bašlin
Dubravka Orlić - Bašlin

„Osim što i relaksira stopala, ovaj je sprej vrlo praktično koristiti i kada trebate na liječnički pregled, a nemate vremena nakon naporna dana otići kući i pripremiti se. Ili, pak ako primjerice u avionu želite skinuti cipele, a čarape su nakon puta već poprimile neugodan miris“, kaže Orlić – Bašlin i dodaje da je sprej, posebno onaj manji, vrlo praktično imati pri ruci jer može dobro doći u mnogim prilikama kada je čovjeku neugodno izuti se, a iz nekog je razloga na to primoran.

No, sprej može imati i druge namjene, na primjer dezinfekcija i ruku, jer je 100 posto prirodan. A iz tog je razloga ovaj sprej dobio još jedan certifikat, oznaku halal. „Dobili smo i halal certifikat jer ova proizvod nema alkohola, pa s njim možemo i na vanjska tržišta gdje su prisutni Muslimani koji imaju stroge uvjete što se certificiranja tiče, tako da je ovo zaista jedan izuzetno kvalitetan proizvod“, rekla nam je Orlić – Bašlin na kraju, a tome svjedoči i certifikat za Hrvatski eko proizvod.. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Halal certifikat
Halal certifikat

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa