Sukladno epidemiološkim propisima u Buzetu održan Covid Božić

0
Sukladno epidemiološkim propisima Marušić je na terasi bio sam
Sukladno epidemiološkim propisima Marušić je na terasi bio sam

Na Božić, 25. prosinca od 12 sati, u Buzetu je sa otvorene terase Stare Ostarije održan kratki glazbeni program koji su žitelji ovog grada mogli slušati sa svojih prozora, balkona, iz svojih vrtova, ispred garaža, šetnjom ili jednostavno đirom po kružnim tokovima grada Buzeta iz svojih vozila, sa otvorenim prozorima. Covid Božić u Buzetu je održan!

Buzetski poduzetnik, nekadašnji DJ, Robert Marušić se domislio kako ipak nešto glazbeno održati, obilježiti blagdan, potpisano brendom “Božić u Buzetu”.

 

Sukladno epidemiološkim propisima, na terasi je bio sam, a građani Buzeta i Buzeštine mogli su nekoliko božićnih pjesama gledati i slušati uživo preko društvenih mreža na svojim mobitelima.

“Ako mogu naši talijanski prijatelji i susjedi sa svojih balkona pjevati Bella Ciao, možemo i mi, ovaj kišni božićni Covid dan zasvirati i malo se radovati jer Božić je judi!” , izjavio je Robert Marušić.

I tako se pozitivnim božićnim vibracijama kratko tresla buzetska Fontana, buzetska dolina a čulo se i u Sloveniji! Sve najbolje svima!

Robert Marušić

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa